Jaunās paaudzes- automātiski pašregulējošās ielu laternas.

Jaunās paaudzes- automātiski pašregulējošās ielu laternas.

 

Kas ir automātiski pašregulējošās ielu laternas?

Nekādu CO2 izplūdes gāzu, nekādu elektrības rēķinu, nekādu elektropārvades līniju.

Jaunās paaudzes-automātiski pašregulējošās ielu laternu darbībai tiek izmantota saules un vēja enerģija. Ielu laternas ir aprīkotas ar saules ar saules enerģijas foto elektrisko moduli (Photovoltaic) un augstas efektivitātes mikro vēja ģeneratoru. Saules un vēja enerģija tiek pārvērsta elektrībā, kas tiek uzkrāta ielas laternu baterijās, lai nodrošinātu gaismu diennakts tumšajā laikā. 

  


Vadīšanas un kontroles sistēma ir vienkārši pielietojama, kā arī radīta tam, lai nodrošinātu efektīvu apgaismojumu naktīs. Ielas laternu enerģiju uzkrājoši moduļi automātiski ieslēdzas saulei austot un izslēdzas tai norietot. Nakts tumšajā laikā ielu laternu darbību nodrošina mikro vēja ģenerators. Apgaismošana ilgst līdz pat 12 stundām. Tumšajā diennakts laikā, kad nav vēja, apgaismojuma nodrošināšanai tiek izmantota enerģija, kura ir uzkrāta akumulatora baterijā. Enerģija tiek uzglabāta baterijā, kuras funkcionēs pat pie ilgstoši sliktiem laika apstākļiem. Pašas baterijas tiek uzglabātas īpašā tām paredzētā kastē, kura ir jāierok zemē.

Priekšrocības

Iekārtu komplektācijā tiek izmantoti pašas efektīvās tehnoloģiskās iekārtas, piemēram, augstas kvalitātes saules paneļus, augstas efektivitātes mikro vēja ģeneratorus un enerģijas kontroles moduļi, austas kvalitātes LED lampas utt.

A) Augstas efektivitātes mikro vēja ģenerators ļoti labi darbojas pie normāla vai pie maza vēja ātruma.

B) Augstas efektivitātes mikro vēja ģeneratorā ir iestrādāta atbilstoša tehnoloģija

C) Hibrīdsistēmai ar saules enerģijas baterijām un augstas efektivitātes mikro vēja ģeneratoru nav nepieciešamas nekādas elektro padeves līnijas, nepārtraukta elektrības padeve, laika apstākļi nerada nekādu ietekmi uz elektrības nodrošinājumu.

D) Inteliģenta vadības un kontroles sistēma, kā arī enerģijas menedžmenta tehnoloģija

Ielas lampas ieslēdzas automātiski, saulei rietot un izslēdzas saulei austot. Lampu degšanas intensitāte tiek pielāgota automātiski, atbilstoši diennakts tumšajam laikam. Visa sistēma ir automatizēta, kā arī lietotājam ļoti draudzīga. 

E) LED gaismas: plašs gaismas toņu spektra LED apgaismojums. Izgaismotā teritorija ir 20x8m (gaismas augstums 6m); 26x10m (gaismas augstums 8m); 33x13m (gaismas augstums 10m); 40x16m (gaismas augstums 12m); Gaismas spilgtums ir 2,5 reizes lielāks nekā tradicionālajām ielu apgaismes lampām. Enerģijas patēriņu iespējams ietaupīt pat līdz 80%, salīdzinājumā ar parastajām nātrija un dzīvsudraba lampām. Lietošanas termiņš ir ilgāks par 50 000 stundām (vairāk nekā 12 gadi).

Dabai un apkārtējai videi draudzīgs izstrādājums, kas nerada svina, dzīvsudraba un cita veida piesārņojumu.

F) Ielu laternas dizainā, rūpniecības izstrādājums veiksmīgi tiek kombinēts ar mākslinieciskiem elementiem, kā arī labi iekļaujas dabas ainavā.

G) Ļauj ietaupīt finanšu līdzekļus, jo tiek 100% darbināta ar saules un vēja enerģiju.

 

Režīms: bez tīkla un ar tīkla režīmu

Darbības laiks: 12 stundas diennaktī vai cits noteiktais laika režīms, 5-7 dienu bateriju rezerve

Priekšrocības: finansiālie labumi – daudz lētākas nekā tradicionālās ielu apgaismes lampas.

Var uzstādīt: pilsētu ielās, ceļos, krustojumos, parkos, vēsturiskos pilsētu centros, automašīnu stāvvietās, dārzos, lauksaimniecības apgabalos vai raktuvju tuvumā, veloceļiem, reklāmas plakātu izgaismošanai, degvielas uzpildes stacijās. Vietās, kur apdraudēta satiksmes drošība (tiltu tuvumā, krustojumos) utt.

Pieredze: 100% veiksmīga pieredze Ķīnas teritorijā un citās valstīs, kā, piemēram, Francijā, Vācijā, Spānijā, Itālijā.

Ielu laternu uzstādīšana tiek veikta atbilstoši konkrētai vietai.

Īpaši veidotais lampu tehniskais dizains pasargā tās no vandālisma, zādzībām, kā arī no dažādām dabas parādībām – spēcīgām lietusgāzēm, stipras krusas, vējiem un sāls korozijas.

Akumulatora baterija ir ieraksta zemē un strādā nevainojami.

Uzstādiet, nenožēlosiet!